Alltronics Cloud

De Alltronics Cloud is de schakel tussen uw alarmsysteem en uw smartphone of computer. Door uw alarmsysteem met de Cloud te verbinden, kunt u overal en 24/7 het alarmsysteem bedienen en beheren. Hiervoor dient u de gebruiksvriendelijke Alltronics Cloud App te installeren op uw smartphone of tablet, of de webapplicatie te gebruiken. Of u nu in de auto zit of op vakantie bent, u kunt altijd de status van uw alarmsysteem bekijken en aanpassen. Zodoende heeft u nog meer rust en zekerheid dat uw woning of bedrijfslocatie veilig is. En mocht er een alarmsituatie zijn, dan bent u de eerste die het weet. Via push-up meldingen wordt u door de Alltronics Cloud App direct gealarmeerd.

De Alltronics Cloud biedt u de volgende diensten:

  1.  Gebruik maken van de Alltronics Cloud App en webapplicatie
  2.  Plaatsen van Smart©  HD verificatiecamera's
  3.  Cloud service

Cloud Module

Om gebruik te maken van de Alltronics Cloud dient er een speciale Cloud Module geplaatst te worden die de verbinding van uw alarmsysteem met de Cloud mogelijk maakt.
 

"Overal en 24/7 vanaf uw smartphone, tablet of computer het alarmsysteem bedienen en beheren!"


Alltronics Cloud App

Met de Alltronics Cloud App kunt u via uw smartphone actief het alarmsysteem in- en uitschakelen en ontvangt u push-up berichten bij alarmsituaties. Tevens kunt u in de logboeken bekijken wie en wanneer het systeem heeft gebruikt. Handig om te zien of bijvoorbeeld uw kinderen zijn thuisgekomen of uw bedrijfslocatie goed is afgesloten. De App is beschikbaar voor iOS (Apple) en Android smartphones en uw telefoon dient verbinding te hebben met internet.

Lees hier meer over de functies van de Alltronics Cloud App 

Inbraak      Alarmmelding naar      Vervolgactie          
De Alltronics Cloud   U ontvangt direct een (alarm) Push-up bericht via
de Alltronics Cloud App op uw mobiele telefefoon


Webapplicatie

Via de online webapplicatie kunt u, net als met de Alltronics Cloud App, uw alarmsysteem bedienen en uw gegevens beheren. U logt in op de webapplicatie met uw persoonlijke gebruikersnaam en inlogcode.

Smart© HD verificatiecamera's

Aan uw alarmsysteem, die verbonden is met de Cloud, kunnen Smart© HD verificatiecamera's voor binnen en buiten gekoppeld worden. Met deze compacte hoogwaardige camera's heeft u haarscherp zicht op de situatie bij een alarmmelding. Er worden automatisch foto's gemaakt die u direct via een Push-up melding op uw mobiel ontvangt. Daarnaast kunt u op ieder gewenst moment live beelden (met geluid) bekijken via de Alltronics Cloud App of via de webapplicatie op een computer of tablet.    

Cloud service

Als uw alarmsysteem met de Alltronics Cloud wordt verbonden, behoort daar de Alltronics Cloud service bij. Alle gegevens van uw alarmsysteem worden opgeslagen in de beveiligde cloud omgeving. Zodoende zijn uw gegevens direct op te vragen vanuit de logboeken. Onze cloud service is beveiligd zodat uw gegevens altijd beschermd zijn. 

 


Ik wil meer informatie. Bel mij!

Vul het formulier in en wij bellen u op. U krijgt gratis advies van een beveiligingsadviseur.

  • * velden zijn verplicht.

Contact

Alltronics beveiliging B.V.
Hanespoordoorn 4
3068 ML Beveiligingsbedrijf Rotterdam

010 - 420 68 33

De zorgeloosheid van beveiliging