Premium Grootzakelijk alarmsysteempakket (inclusief installatie)

Voor de beveiliging van kantoorpanden en bedrijfsruimtes bieden wij het Grootzakelijk alarmsysteempakket aan. Het pakket zal geheel op maat ontworpen worden. Beveiliging van grote panden vergt ervaring en een specialistische blik. Bij Alltronics hebben wij deze ervaring en beschikken wij over de hoogste certificering in de branche.

Totaaloplossing

De beveiliging van een kantoorpand benodigd vaak meer dan alleen een alarmsysteem. Door een combinatie te maken van alarm, camera, brand en toegangscontrole beveiliging kan er een totaaloplossing gecreëerd worden. Onze adviseurs vertellen u graag meer over de mogelijkheden om een totaalsysteem te ontwerpen en uw bedrijfslocatie optimaal te beveiligen.

 "Met het Grootzakelijk Alarmsysteempakket kiest u voor totaalbeveiling zonder zorgen"


Aanschaf Grootzakelijk pakket

Neem voor de aanschaf van het Grootzakelijk alarmsysteempakket contact met ons op. Wij zullen vervolgens een vrijblijvende afspraak inplannen om uw bedrijfslocatie te bezichtigen, de wensen te bespreken en de mogelijkheden door te nemen. Op basis hiervan ontvangt u een vrijblijvende offerte op maat. Voor de installatie komen onze eigen gespecialiseerde monteurs het systeem plaatsen.

Onze dienstverlening houdt niet op na de installatie maar begint hier juist. Wij zullen u ondersteunen en blijven adviseren in het optimaal houden van de beveiliging. Waar mogelijk nemen wij zaken voor u uit handen en denken wij met u mee.
 

Moderne systemen en snelle detectie door gebruik van de laatste technologieën
Professionele installatie met een sterke nadruk op service en kwaliteit

 

24 uur per dag bewaking van het alarm door de meldkamer
24-uur per dag en 7 dagen per week telefonische service en ondersteuning

 


Ik wil meer informatie. Bel mij!

Vul het formulier in en wij bellen u op. U krijgt gratis advies van een beveiligingsadviseur.

  • * velden zijn verplicht.

Contact

Alltronics beveiliging B.V.
Hanespoordoorn 4
3068 ML Beveiligingsbedrijf Rotterdam

010 - 420 68 33
Wat zoekt u eigenlijk?

Wat zoekt u eigenlijk?

U wilt uw bedrijfslocatie beveiligen, anders was u niet op onze website gekomen. Maar waar begint u? En wat heeft u nodig? Dat weet u eigenlijk niet precies. Laat ons u daarom helpen!

Lees meer

De zorgeloosheid van beveiliging