Vacatures

Vacature startend beveiligingsmonteur

Wij zijn op zoek naar een handige Harry met een voorliefde voor elektrotechniek (zwakstroom) voor ons no-nonsense beveiligingsbedrijf in Rotterdam. Het hebben van ervaring is mooi meegenomen. We verwachten namelijk niet dat je op dag 1 alles al weet. Dat zou bijzonder zijn. Belangrijk is dat je handig bent en fatsoenlijk met klanten om kunt gaan. Klant een glimlach, wij een glimlach.

Wat ga je doen?

Je gaat meewerken aan de aanleg van beveiligingsinstallaties bij uiteenlopende klanten. Van particuliere woningen, MKB bedrijven tot bij grootzakelijke panden. Je komt overal. Je belangrijkste werkgebied is Zuid-Holland maar het kan zo maar zijn dat je een keer moet overnachten. Onze missie? Prachtige en betrouwbare installaties aanleggen met een persoonlijke service. Ouderwets vakwerk met de nieuwste technieken. Waarom werken bij Alltronics? (Misschien wel de belangrijkste vraag). Goed salaris, pensioen, auto en vast contract en loonsverhoging bij goed presteren. Wij beloven je dingen te leren waar je de rest van je carrière dankbaar voor bent. Plezier en trots op je werk kunnen zijn, niet onbelangrijk. Sleur bestaat niet. De ene dag sta je op de Maasvlakte en de andere bij een mooie villa. Korte lijnen en een prettig team. Werken met de nieuwste technieken en snufjes. Ben jij onze nieuwe Harry? We nodigen je graag uit om te solliciteren. Stuur hiervoor je CV met een korte motivatie naar ons op. Goede kans dat we je uitnodigen om kennis te maken!

Wat vragen wij?

 • Minimaal VMBO
 • Enthousiaste en servicegerichte houding
 • Grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid
 • De wil om je talenten als beveiligingsmonteur verder te ontwikkelen
 • Geen 09.00 - 17.00 mentaliteit
 • Rijbewijs B
 • Onbesproken gedrag (verklaring omtrent betrouwbaarheid is vereist in onze brache)

Wat bieden wij? 

 • Goed salaris, pensioen, eigen auto en loonsverhoging bij goed presteren
 • Vrijheid en verantwoordelijkheid om zelf projecten te realiseren
 • Vast dienstverband bij gebleken geschiktheid
 • Pensioenregeling
 • Afwisselend en zelfstandig werk
 • Mogelijkheid tot het volgen van cursussen en trainingen
 • Prettige collega's en bedrijfscultuur
 • Werken met de laatste technieken, apparatuur en gadgets

Bedrijfsinformatie

Alltronics beveiliging B.V. is een NCP Borg erkend installatiebedrijf dat gevestigd is in Rotterdam. Sinds 1977 bedienen wij de particuliere en zakelijke markt van Nederland. Onze kernactiviteiten zijn het ontwerpen, installeren, opleveren en onderhouden van alarminstallaties, brandmeldsystemen, camera- en toegangscontrolesystemen.

Sollicitatieprocedure vacature beveiligingsmonteur

Interesse? Solliciteren kan per e-mail. Stuur je CV + motivatie naar personeel@alltronics.nl. Wil je eerst meer weten? Bel dan met mevr. M. Hoffmann 010 - 420 68 33.


Vacature MBV-TBV beveiligingsmonteur / installatiemonteur

Werken bij het gezelligste no-nonsense beveiligingsbedrijf van Zuid-Holland? Wie wilt dat nou niet zou je denken. Wij zijn met spoed op zoek naar een handige Harry met een voorliefde voor techniek. Het hebben van een MBV of TBV diploma is hierbij een vereiste. We verwachten namelijk dat je vanaf dag  1 de verantwoordelijkheid op je neemt en onze projecten in goede banen leidt. Voor ons is het hierin belangrijk dat je fatsoenlijk met klanten om kunt gaan. Klant een glimlach, wij een glimlach.

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor aan de aanleg van (gecertificeerde) beveiligingsinstallaties bij uiteenlopende klanten. Van particuliere woningen, MKB bedrijven tot bij de grootzakelijke panden, je komt overal. Je belangrijkste werkgebied is Zuid-Holland maar het kan zo maar zijn dat je een keer moet overnachten op de Waddeneilanden. Onze missie? Prachtige en betrouwbare installaties aanleggen met een persoonlijke service. Ouderwets vakwerk met de nieuwste technieken.

Waarom werken bij Alltronics? (Misschien wel de belangrijkste vraag)

- Goed salaris, pensioen, auto en vast contract en loonsverhoging bij goed presteren
- Vrijheid en verantwoordelijkheid om zelf projecten te realiseren
- Plezier en trots op je werk kunnen zijn, niet onbelangrijk.
- Sleur bestaat niet. De ene dag sta je op de Maasvlakte en de andere bij een mooie villa
- Korte lijnen en een hartstikke ongezellig team :)
- Werken met de nieuwste technieken en snufjes

Ben jij onze nieuwe Harry?

We nodigen je graag uit om te solliciteren. Stuur hiervoor je CV en een korte motivatie naar naar personeel@alltronics.nl. Goeie kans dat we je uitnodigen om kennis te maken! Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met mevr. M. Hoffmann 010 - 420 68 33.

 


 

Contact

Alltronics beveiliging B.V.
Hanespoordoorn 4
3068 ML Beveiligingsbedrijf Rotterdam

010 - 420 68 33

De zorgeloosheid van beveiliging