Vacatures

Gezocht: Handige Harry (MBV-TBV beveiligingsmonteur / installatiemonteur)

Werken bij het gezelligste no-nonsense beveiligingsbedrijf van Zuid-Holland? Wie wilt dat nou niet zou je denken. Wij zijn met spoed op zoek naar een handige Harry met een voorliefde voor techniek. Het hebben van een MBV of TBV diploma is hierbij een vereiste. We verwachten namelijk dat je vanaf dag  1 de verantwoordelijkheid op je neemt en onze projecten in goede banen leidt. Voor ons is het hierin belangrijk dat je fatsoenlijk met klanten om kunt gaan. Klant een glimlach, wij een glimlach.

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor aan de aanleg van (gecertificeerde) beveiligingsinstallaties bij uiteenlopende klanten. Van particuliere woningen, MKB bedrijven tot bij de grootzakelijke panden, je komt overal. Je belangrijkste werkgebied is Zuid-Holland maar het kan zo maar zijn dat je een keer moet overnachten op de Waddeneilanden. Onze missie? Prachtige en betrouwbare installaties aanleggen met een persoonlijke service. Ouderwets vakwerk met de nieuwste technieken.

Waarom werken bij Alltronics? (Misschien wel de belangrijkste vraag)

- Goed salaris, pensioen, auto en vast contract en loonsverhoging bij goed presteren
- Vrijheid en verantwoordelijkheid om zelf projecten te realiseren
- Plezier en trots op je werk kunnen zijn, niet onbelangrijk.
- Sleur bestaat niet. De ene dag sta je op de Maasvlakte en de andere bij een mooie villa
- Korte lijnen en een hartstikke ongezellig team :)
- Werken met de nieuwste technieken en snufjes

Ben jij onze nieuwe Harry?

We nodigen je graag uit om te solliciteren. Stuur hiervoor je CV en een korte motivatie naar naar personeel@alltronics.nl. Goeie kans dat we je uitnodigen om kennis te maken! Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met mevr. M. Hoffmann 010 - 420 68 33.

 Vacature Junior / assistent beveiligingsmonteur

Als junior / assistent beveiligingsmonteur bij Alltronics zal je collega beveiligingsmonteurs assisteren bij het aanleggen van de complexere installaties. Daarnaast zal je ook zelfstandig verantwoordelijk zijn voor het installeren, programmeren en opleveren van alarminstallaties, camera- en toegangscontrolesystemen. Het oplossen van storingen en het plegen van onderhoud behoort tevens tot de dagelijkse praktijk. Je hebt ook een belangrijke informerende rol. Klanten zitten vol vragen en verwachten duidelijke instructies. Voor dit allemaal ben je enthousiast, kan je goed communiceren en toon je een leergierige en servicegerichte houding.

Wat vragen wij?

 • Minimaal VMBO richting elektrotechniek
 • Enthousiaste en servicegerichte houding
 • Grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid
 • De wil om je talenten als beveiligingsmonteur verder te ontwikkelen
 • Geen 09.00 - 17.00 mentaliteit
 • Rijbewijs B
 • Onbesproken gedrag (verklaring omtrent gedrag vereist)

Wat bieden wij? 

 • Goed salaris, afhankelijk van kennis, ervaring en leeftijd
 • Vast dienstverband bij gebleken geschiktheid
 • Pensioenregeling
 • Afwisselend en zelfstandig werk
 • Mogelijkheid tot het volgen van cursussen en trainingen
 • Prettige collega's en bedrijfscultuur
 • Werken met de laatste technieken, apparatuur en gadgets

Bedrijfsinformatie

Alltronics beveiliging B.V. is een NCP Borg erkend installatiebedrijf dat gevestigd is in Rotterdam. Sinds 1977 bedienen wij de particuliere en zakelijke markt van Nederland. Onze kernactiviteiten zijn het ontwerpen, installeren, opleveren en onderhouden van alarminstallaties, brandmeldsystemen, camera- en toegangscontrolesystemen.

Sollicitatieprocedure vacature beveiligingsmonteur

Interesse? Solliciteren kan per e-mail. Stuur je CV + motivatie naar personeel@alltronics.nl. Wil je eerst meer weten? Bel dan met mevr. M. Hoffmann 010 - 420 68 33.

Contact

Alltronics beveiliging B.V.
Hanespoordoorn 4
3068 ML Beveiligingsbedrijf Rotterdam

010 - 420 68 33

De zorgeloosheid van beveiliging