Camerabewaking voor uw bedrijfslocatie

Verhoog uw veiligheid

Verhoog de veiligheid van uzelf, uw medewerkers en uw relaties in en om het gebouw door middel van camerabewaking. Naast het inbraakalarm spelen camerabewakingssystemen een steeds grotere rol in het beveiligen van o.a. winkels, kantoren, horeca- bedrijven, supermarkten en buitenterreinen.

Toepassingen camerabeveiliging:

  Toegangscontrole
  Terreinbewaking
  Camerabewaking om de opsporing en pakkans van daders te
      vergroten
  Preventief tegen overval en winkeldiefstal 
  Aanvulling op uw overvalbeveiligingssysteem

Breed scala aan camera oplossingen

Alltronics biedt u een breed scala aan hoogwaardige camerabewakingssystemen voor uw bedrijf. Van eenvoudige plug and play systemen tot professionele IP camerabewaking met 24 uurs opname, speciale software en motion detection. Door meerdere camera's (zowel binnen als buiten) te plaatsen heeft u dag en nacht zicht op alle belangrijke punten van uw bedrijfslocatie. De beelden kunt u op afstand via de webapplicatie of Alltronics App live bekijken of op locatie via bijvoorbeeld een monitor in uw kantoor.Tevens kan het camerasysteem gekoppeld worden aan een alarmsysteem en aangesloten worden via het IP netwerk. De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt. Onderaan deze pagina vindt u een greep uit de beschikbare camera's en aanvullende diensten.

Onderaan deze pagina vindt u een greep uit de beschikbare camera's en aanvullende diensten.

Camerabewaking voor uw bedrijf in het kort

Overal en altijd zicht op uw bedrijslocatie met de Alltronics Cloud App
Camerasysteem koppelen met het alarm voor beeldverificatie bij een alarmsituatie
Overdag en in het donker haarscherp beeld door hoogwaardige infrarood LED's
Camerabeelden 24 uur per dag opnemen en terug kijken
Bewegingssensoren voor het maken van snapshots en het volgen van een persoon

 

Moderne HD tot 4k camerasystemen die gebruik maken van de laatste technologie
Professionele installatie met een sterke nadruk op service en kwaliteit
24-uur per dag en 7 dagen per week telefonische service en ondersteuning
Speciale software om camera's te bedienen en te programmeren
Beelden live bekijken via een monitor, een webapplicatie of de Alltronics Cloud App

 

Een greep uit de beschikbare camera's en aanvullende diensten


Dome camera's

Dome camera's bieden wij in verschillende varianten aan, zowel IP als analoog en worden meestal aan een wand of plafond geplaatst. Een voordeel van een dome camera is dat door de "donkere bescherm bol" de kijkrichting van de camera lastig te bepalen is. Dit verhoogd de preventieve werking. Daarnaast zijn de camera's vandalisme bestendig en voor zowel binnen- als buitensituaties inzetbaar. De meeste camera's beschikken over IR-leds waardoor ze ook in het donker scherp beeld tonen.

Mini dome camera's

De mini dome camera's zijn zeer compact van formaat waardoor ze nog minder opvallen. Ideaal voor bedrijfslocaties. Net als de dome camera's zijn de mini dome camera's in IP en analoge varianten beschikbaar. De meeste modellen beschikken over een ingebouwde microfoon zodat u naast beeld ook geluid heeft. De haarscherpe beelden van de mini dome camera's kunt u opnemen en/of live bekijken op uw mobiele telefoon, tablet, computer of monitor. 

Bullet camera's

De analoge en IP Bullet camera's zijn multifunctionele camera's die ideaal zijn voor beveiligingsoplossingen waarbij kosten een belangrijke rol spelen. Bullet camera's zijn zowel in binnen- als in buitensituaties te gebruiken en zijn speciaal ontworpen om ook in zware weersomstandigheden goed te kunnen functioneren. Door de ingebouwde IR-leds geeft een Bullet camera ook in het donker uitstekende beelden. 


Plug and play camera's

De plug en play camera's zijn eenvoudig te installeren en van hoge kwaliteit. Ze zijn compact van formaat en worden aan het IP netwerk verbonden. Hierdoor kunt u eenvoudig via u smartphone of via de webapplicatie de beelden bekijken. Wij bieden u verschillende modellen aan voor binnen en buiten.


Speed dome camera's

De speed dome camera's zijn high-performance camera's voor gebruik in professionele en veeleisende surveillance situaties. De camera's beschikken over een grote zoomfunctie, kunnen 360 graden draaien, leveren dag en nacht hoge resolutie beelden en worden veelal geplaatst bij de beveiliging van grotere panden zoals hotels, winkelcentra of parkeerterreinen.

 

Fisheye camera's

De analoge en IP Fisheye (visoog) camera's worden aan het plafond geplaats en geven een 360 graden panoramabeeld inclusief geluid. Met een Fisheye camera kan zodoende een gehele ruimte gemonitord worden in één beeld. De camera's onderscheiden zich door een onopvallend en strak design.


Harddiskrecorders

De harddiskrecorder is een belangrijk onderdeel van het camerabeveiligingssysteem. Met deze recorders kunt u de camerabeelden terugkijken en downloaden via uw PC of bekijken via de aangesloten monitor. De recorder die geplaatst wordt is afhankelijk van het type, de kwaliteit en het aantal camera's dat wordt aangesloten. Door de recorder op het internet aan te sluiten kunnen de beelden ook op afstand bekeken worden via web of App.

Monitoren

Via een monitor worden de beelden van het camerasysteem weergegeven. Handig als u wilt zien wie er in uw winkel isof als u vanuit uw kantoor wilt zien wat er in en rond uw bedrijfslocatie gebeurt. Op basis van uw wensen en waar de monitor geplaatst wordt, bieden wij u verschillende maten en soorten tft- en ledmonitoren aan. Via verschillende montagebeugels kan een monitor bijna overal geplaatst worden. 

Alltronics Cloud App

Met de Alltronics App kunt u overal en op elk gewenst moment de beelden bekijken van het camerabeveiligingssysteem. Hiervoor dient u de App te downloaden op uw smartphone of tablet. Afhankelijk van het type camera en/of recorder biedt de App u meerdere functies om beelden op te slaan en de camera's te bedienen. Indien een camera met motion sensors beweging waarneemt, ontvangt u hier direct een push up bericht van.


HD Fotoverificatiecamera's

Met de HD fotoverificatiecamera voor binnen heeft u haarscherp zicht op de situatie bij een alarmmelding. Er worden automatisch foto's gemaakt die u via een push melding op uw mobiel ontvangt. De camera wordt gekoppeld aan de Alltronics Cloud. Hierdoor kunt u bij een alarmmelding en op ieder gewenst moment live beelden, met geluid, bekijken via de App of via de webapplicatie. De beelden en foto's worden in de Cloud opgeslagen of op een SD-kaart die in de camera geplaatst kan worden.

HD Fotoverificatiecamera's

De HD fotoverificatiecamera voor buiten geeft u direct zicht op de situatie bij een alarmmelding. Er worden automatisch foto's gemaakt die u via een push up melding op uw mobiel ontvangt. De IR-Leds zorgen ervoor dat u naast overdag ook 's nachts uitstekend beeld heeft. De fotoverificatiecamera wordt gekoppeld aan de Alltronics Cloud. Hierdoor kunt u op ieder gewenst moment live beelden bekijken via de App of via de webapplicatie. De beelden en foto's worden in de Alltronics Cloud opgeslagen.

All-in HD Camerapakket

Wij bieden u verschillende All-in HD camerapakketten aan. Een pakket bestaat meestal uit een Monitor, een Recorder en een aantal Dome, Mini Dome of Bulletcamera's. De pakketten zijn aantrekkelijk geprijsd en speciaal samengesteld voor verschillende type bedrijslocaties. Uiteraard zijn de pakketten aan te passen naar uw wensen zodat het camerabeveiligingssysteem perfect aansluit op de te beveiligen situatie.


Ik wil meer informatie. Bel mij!

Vul het formulier in en wij bellen u op. U krijgt gratis advies van een beveiligingsadviseur.

  • Bevestig dat je een mens bent en geen computer. De code is niet hoofdletter gevoelig.
  • * velden zijn verplicht.

Contact

Alltronics beveiliging B.V.
Hanespoordoorn 4
3068 ML Beveiligingsbedrijf Rotterdam

010 - 420 68 33
Wat zoekt u eigenlijk?

Wat zoekt u eigenlijk?

U wilt uw woonhuis beveiligen, anders was u niet op onze website gekomen. Maar waar begint u? En wat heeft u nodig? Dat weet u eigenlijk niet precies. Laat ons u daarom helpen!

Lees meer

De zorgeloosheid van beveiliging