Wie is Alltronics beveiliging?

Alltronics beveiligt al sinds 1977 en is sterk in het oplossen van beveiligings-vraagstukken. De juiste vertaling van de problematiek naar organisatie en techniek, dat is onze specialisatie.

Oplossingen op maat

Wij werken onafhankelijk en integraal. Onze oplossingen zijn bij voorkeur gebaseerd op 'bewezen technologie', maar ontwikkelen ook in eigen huis. Onze oplossingen zijn op maat, of het nu de techniek of de organisatie betreft.

Wat doen wij

Voor zowel particulieren, bedrijven als instellingen verzorgen wij het hele scala aan diensten rond elektronische beveiligingssystemen: van advisering en ontwerp tot en met projectrealisatie, service en onderhoud.

Onze medewerkers

Betrokkenheid en motivatie, vakexpertise en proactiviteit. Het zijn maar enkele van de typische eigenschappen van onze gekwalificeerde medewerkers. Wij zijn dan ook trots zulke medewerkers te hebben.

Alltronics beschouwt het investeren in mensen als een essentiële voorwaarde voor succesvol ondernemen. Continue opleiding vormt de basis voor de ontwikkeling van onze medewerkers.

Veiligheid is onlosmakelijk verbonden met onze bedrijfsfilosofie. Onze strikte veiligheidseisen motiveren niet alleen onze medewerkers maar versterken ook het vertrouwen van onze cliënten in ons bedrijf.

Voor alle medewerkers is een verklaring van betrouwbaarheid afgegeven door de korpschef van de politie uit de eigen woonplaats. Deze procedure wordt elke 3 jaar herhaald. 

Contact

Alltronics beveiliging B.V.
Hanespoordoorn 4
3068 ML Beveiligingsbedrijf Rotterdam

010 - 420 68 33

De zorgeloosheid van beveiliging