Premium MKB alarmsysteempakket (inclusief installatie)

Voor de beveiliging van uw bedrijfslocatie bieden wij het Premium MKB alarmsysteempakket aan. Het pakket wordt geheel op maat voor u samengesteld op basis van uw bedrijfslocatie, uw persoonlijke wensen en een eventuele verzekeringseis. Door gebruik te maken van alle hedendaagse beveiligingstechnieken garandeert het systeem u een betrouwbare en snelle detectie met een ruime keuze aan bediening en opties.

Totaaloplossing

De beveiliging omvat vaak meer dan alleen een alarmsysteem. Door een combinatie te maken van alarm, camera, brand en toegangscontrolebeveiliging kan er een totaaloplossing gecreëerd worden. Onze adviseurs vertellen u graag meer over de mogelijk-heden om een totaalsysteem voor uw bedrijfslocatie te ontwerpen. 


"Met het MKB Alarmsysteempakket kiest u voor totaalbeveiling zonder zorgen"


Aanschaf MKB pakket  

Neem voor de aanschaf van het MKB alarmsysteem pakket contact met ons op. Wij zullen vervolgens een vrijblijvende afspraak inplannen om uw bedrijfslocatie te bezichtigen, de wensen te bespreken en de mogelijkheden door te nemen. Op basis hiervan ontvangt u een vrijblijvende offerte op maat. Voor de installatie komen onze eigen gespecialiseerde monteurs het systeem plaatsen.

Mogelijkheden van het inbraakalarm

Het MKB pakket biedt u een tal van mogelijkheden en opties. Door bijvoorbeeld gebruik te maken van verschillende soorten Smart© sensoren, camera's, draadloze afstandsbedieningen, draadloze alarmsleutels, de Cloudmodule, de Alltronics App of koppelingen met verlichting of onze alarmcentrale biedt het MKB pakket u meer dan alleen een alarmsysteem.

Alle gebruikers hebben een Uniek ID waardoor u eenvoudig inzicht krijgt in wie het bedrijfspand betreedt en verlaat. Omdat het alarmsysteem modulair is opgebouwd, is het mogelijk deze in de toekomst eenvoudig uit te breiden met nieuwe modules. 

 

Moderne systemen en snelle detectie door gebruik van de laatste technologieën
Professionele installatie met een sterke nadruk op service en kwaliteit

 

24 uur per dag bewaking van het alarm door de meldkamer
24-uur per dag en 7 dagen per week telefonische service en ondersteuning


Bekijk de belangrijkste componenten waaruit het Premium MKB pakket kan worden opgebouwd.


Naar de pakketcomonenten


Ik wil meer informatie. Bel mij!

Vul het formulier in en wij bellen u op. U krijgt gratis advies van een beveiligingsadviseur.

  • * velden zijn verplicht.

Contact

Alltronics beveiliging B.V.
Hanespoordoorn 4
3068 ML Beveiligingsbedrijf Rotterdam

010 - 420 68 33

De zorgeloosheid van beveiliging