Pakketcomponenten Premium MKB alarmpakket

Op deze pagina vindt u een overzicht van de componenten waaruit het Premium MKB alarmsysteem pakket wordt opgebouwd. Alle componenten beschikken over een hoogwaardig kwaliteitskeurmerk en zijn NCP gecertificeerd waardoor u gegarandeerd bent van een betrouwbaar alarmsysteem voor uw bedrijf.


ControlBox

De solide basis van het alarmsysteem bestaat uit een krachtige computergestuurde ControlBox die in een afgesloten ruimte geplaatst zal worden, zoals bijvoorbeeld een meterkast. De ControlBox is het technologische hart van het alarmsysteem. Alle  Smart© sensoren en overige componenten worden hier draad-loos of bedraad aan gekoppeld.

 

Basis Codebedienpaneel

Via het Basis codebedienpaneel kan het volledige alarmsysteem bediend worden. De tekst op het blauwe LCD scherm is in grote letters die goed leesbaar zijn. Het paneel zal in de buurt van een entreedeur geplaatst worden. Door middel van zelfbedachte codes kan het alarmsysteem eenvoudig, geheel of gedeeltelijk, in- en uitgeschakeld worden.


Luxe Codebedienpaneel

Het Luxe Codebedienpaneel beschikt over prettige softtouch toetsen, blauwe verlichting en een groot LCD scherm. Het paneel is beschikbaar in het wit en zwart. Het Luxe code- bedienpaneel beschikt over dezelfde uitgebreide functionaliteiten als het Basis Codebedienpaneel. Het verschil zit hem in het strakke design, het formaat en het gebruikersgemak. 


Draadloos Codebedienpaneel

Het draadloze codebedienpaneel beschikt over prettige softtoetsen met blauwe verlichting en heeft een slank design. Het paneel is de draadloze variant van het Basis en Luxe codebedienpaneel en beschikt over dezelfde basis functionaliteiten. Het draadloze codebedienpaneel is ideaal om  bijvoorbeeld bij een achterdeur te plaatsen. 

Draadloze afstandbediening

Met de draadloze afstandbediening kan het alarmsysteem geheel of gedeeltelijk in- en uitgeschakeld worden. Iedere afstandbediening heeft een unieke identiteit. Op die manier kan men controleren wie het bedrijfspand betreedt en verlaat. De afstandbediening beschikt tevens over een knop voor een noodoproep. Het formaat is vergelijkbaar met een autosleutel en hij past perfect aan een sleutelbos. 

Draadloze alarmsleutel

Met de draadloze alarmsleutel kunt u of kunnen uw kinderen of familie eenvoudig het inbraakalarm in- en uitschakelen. Hiervoor dient de sleutel langs het codebedienpaneel gehaald te worden. Iedere alarmsleutel heeft een unieke identiteit. Op die manier kunt u controleren wie het bedrijfspand betreedt en verlaat. De alarmsleutel is klein en past uitstekend aan uw sleutelbos.


Smart© ruimtesensor

Een Smart© ruimtesensor wordt gebruikt om gehele ruimtes te beveiligen door onder andere infrarood signalen. Betreden van deze ruimtes zal direct een alarmering ten gevolge hebben. De sensor kan zowel draadloos als bedraad uitgevoerd worden. 

Smart© deur/raamsensor

Een Smart© deur/raamsensor is een kleine magnetische sensor die strategisch geplaatst wordt op inbraakgevoelige ramen en/of deuren. Indien een raam of deur geopend wordt, terwijl het alarm ingeschakeld is, zal er direct een alarmsignaal verstuurd worden naar de controlBox die het alarm activeert. De sensor kan zowel draadloos als bedraad uitgevoerd worden.

Smart© rookmelder

Smart© rookmelders communiceren draadloos met de Controlbox. De rookmelders zijn in serie geschakeld en waarschuwen gelijktijdig met een luid signaal zodat iedereen in het pand snel weet waar de rook zich ontwikkelt. Bij een detectie wordt de alarmcentrale direct in kennis gesteld. Het is eveneens mogelijk een melding via de App te ontvangen. De sensor kan zowel draadloos als bedraad uitgevoerd worden.  


Smart© koolmonoxidemelder

Een Smart© koolmonoxidemelder waarschuwt voor het gevaarlijke koolmonoxidegas. Koolmonoxide is een onzichtbaar en reukloos gas dat vrij komt bij een onvolledige verbranding. De  koolmonoxidemelders worden draadloos of bedraad gekoppeld aan het alarmsysteem. De koolmonoxidemelders zijn altijd actief, ook als het alarm uitgeschakeld is. 

Smart© floodsensor

Een Smart© floodsensor detecteert waterlekkage op de vloer. Waterlekkage ontstaat bijvoorbeeld door defecte apparaten en leidingen of lekkage van een dak. Wateroverlast kan vervelende gevolgen en hoge kosten veroorzaken. De floodsensor waarschuwt via het alarmsysteem bij een detectie.

Smart© glasbreukmelder

Een Smart© glasbreukmelder detecteert of het glas in een raam of deur gebroken wordt. De inbreker wordt zodoende gedetecteerd voordat hij binnen is. Bij een detectie treedt het alarmsysteem direct in werking. Een glasbreukmelder is ideaal als aanvulling op het detectiesysteem.


Smart© HD verificatiecamera

Met de Smart© HD verificatie-camera's voor binnen is er direct haarscherp zicht op de situatie bij een alarmmelding. De verificatiecamera wordt gekoppeld aan de Alltronics cloud. Hierdoor kan op ieder gewenst moment live beelden met geluid bekeken worden via de Alltronics App of via de webapplicatie. De beelden en foto's worden in de Alltronics cloud opgeslagen of op een SD-kaart die in de camera geplaatst kan worden.

Smart© HD verificatiecamera

De Smart© HD verificatiecamera voor buiten geeft direct zicht op de situatie bij een alarmmelding. De IR-Led's zorgen ervoor dat er naast overdag ook 's nachts uitstekende beelden zijn. De verificatiecamera wordt gekoppeld aan de Alltronics cloud. Hierdoor kan op ieder gewenst moment live beelden bekeken worden via de Alltronics App of via de webapplicatie. De beelden en foto's worden in de Alltronics cloud opgeslagen.

Binnensirene

Het Premium pakket wordt standaard uitgerust met een binnensirene. Deze treedt direct in werking bij een inbraak (detectie). De binnensirene kan uitgebreid worden met een buiten flitslicht of vervangen worden door een binnensirene/flitslicht (combinatie).


Buitenflitslicht

Het buitenflitslicht wordt aan de gevel van het bedrijfspand geplaatst en zorgt voor een afschrikkend effect, trekt de aandacht van de omgeving en maakt het vinden van de bedrijfslocatie voor de politie eenvoudiger. Het buitenflitslicht wordt altijd in combinatie met een binnensirene geplaatst. 

Binnensirene/flitslicht (combi)

Een binnensirene/flitslicht (combinatie) wordt in het bedrijfspand geplaatst en produceert een luid alarm in combinatie met een flitslicht om de inbreker af te schrikken. De sirene waarschuwt met een signaal van 105 decibel.

Alltronics Alarm App

Via de Alltronics App kan op een smartphone de status en de logboeken van het alarmsysteem bekeken worden. Het systeem kan op afstand in- en uitgeschakeld worden. Tevens is het ontvangen van een push up bericht bij een alarmmelding mogelijk en kan er gezien worden wanneer er personeel aanwezig is. Met de Alltronics App kan het alarmsysteem op eenvoudige wijze beheerd worden. *


Draadloze overval/hulpknop

Met de draadloze paniek/ overval/hulpknop kan met één druk op de knop hulp ingeschakeld worden en/of alarm geslagen worden. De knop kan bij de hand gehouden worden of ergens geplaatst worden zoals bijvoorbeeld bij een entreedeur of onder een toonbank. De draadloze overvalknop is klein van formaat en past uitstekend aan een sleutelbos.

Back-up accu

Het Premium en Excellent pakket wordt standaard uitgerust met een Back-up accu om het alarmsysteem in werking te houden als de netspanning wegvalt. Het afsnijden van de stroomtoevoer is een veel gebruikte inbraaktruc om het alarmsysteem te saboteren. Met een Back-up accu wordt dit verhinderd.

UPS No-breaksysteem

Het alarmsysteem kan worden aangesloten op een router om via internet de alarmsignalen door te sturen naar onze alarmcentrale/ cloud/mobiele telefoon. Indien er een stroomstoring plaatsvindt, valt de router uit en kan het alarmsysteem geen signalen meer versturen. Immers de router werkt niet meer. In zo'n geval schakelt het UPS No-Break systeem zich automatisch in om de router in werking te houden.


Alltronics raamstickers

Bij het Premium en Excellent pakket worden duurzame Alltronics raamstickers geleverd. Deze stickers kunnen op ramen of deuren geplakt worden om kenbaar te maken dat de bedrijfslocatie elektronisch beveiligd is. De stickers hebben tevens een afschrikeffect.

Alltronics Alarm App (*extra toelichting)

 Is het pand al verlaten maar is het niet zeker of het alarmsysteem is ingeschakeld? Geen probleem, via de Alltronics Alarm App kan de status van het alarmsysteem direct bekeken worden. Onderstaand ziet u een aantal voorbeeldafbeeldingen van de App. Door de overzichtelijke menustructuur en de grote letters is de App eenvoudig in gebruik. De App is beschikbaar voor IOS en Android. 


Ik wil meer informatie. Bel mij!

Vul het formulier in en wij bellen u op. U krijgt gratis advies van een beveiligingsadviseur.

  • * velden zijn verplicht.

Contact

Alltronics beveiliging B.V.
Hanespoordoorn 4
3068 ML Beveiligingsbedrijf Rotterdam

010 - 420 68 33
Wat zoekt u eigenlijk?

Wat zoekt u eigenlijk?

U wilt uw bedrijfslocatie beveiligen, anders was u niet op onze website gekomen. Maar waar begint u? En wat heeft u nodig? Dat weet u eigenlijk niet precies. Laat ons u daarom helpen!

Lees meer

De zorgeloosheid van beveiliging