Toegangscontrole voor uw bedrijfspand

Inzicht, beheer, veiligheid

Wie krijgt toegang tot wáár, wanneer en waarom? Met professionele toegangscontrole wordt dit gereguleerd en bent u verzekerd dat alleen bevoegden toegang krijgen tot uw bedrijfspand of een gedeelte daarvan.

Proximity en biometrie

In veel bedrijfshuishoudens wordt er nog met sleutels gewerkt. Sleutelbeheer is arbeidsintensief en kan daarnaast ook prijzig zijn. Bij verlies dienen immers alle sloten en sleutels vervangen te worden. Met de huidige proximity en biometrische toegangscontrole mogelijkheden, zoals tags, pasjes, vingerafdruk of irisscanners is er meer mogelijk en het beheer eenvoudiger. Met een simpele muisklik programmeert u een pasje of systeem en beheert u wie, wanneer en waar toegang heeft!

Voordelen toegangscontrole:

  Controle en inzicht met eenvoudig beheer
  Veilig en zeker gevoel
  Flexibiliteit; snel kunnen schakelen 
  Sleutels zijn verleden tijd 
  Restricties voor elke ruimte

Breed scala aan oplossingen

Alltronics biedt u complete oplossingen voor toegangscontrole. Bijvoorbeeld voor personeel, bezoekers, klanten en leveranciers. Hoofdingangen, goederenontvangst, achterdeuren, magazijnen, kantines, parkeerplaatsen etc. Onze dienstverlening gaat verder dan alleen het plaatsen van een systeem. Wij kijken samen met u naar de totale situatie en denken vervolgens met u mee in het vinden van een passend systeem.

Voor alle type deuren en entrees 

Voor alle type binnen en buiten deuren, sloten en entrees is er een geschikt systeem. Deze systemen kunnen worden uitgebreid met camera's en video intercoms. Via de meegeleverde software kunt u zelf de systemen programmeren. Uiteraard bieden wij u hierbij een volledige ondersteuning. De toegangscontrolesystemen kunnen tevens verbonden worden met het alarmsysteem, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Voor meer informatie of een prijsindicatie kunt contact met ons opnemen via 010 - 420 68 33 of toegangscontrole@alltronics.nl


"Altijd en overal inzicht wie en wanneer uw bedrijfspand betreedt of heeft betreden"Geen onbevoegden binnen uw bedrijfslocatie of in belangrijke ruimtes
Toegangsrestricties en tijden per proximity pas of tag instelbaar
Systemen voor alle type binnen- en buitendeuren
Deuren draadloos openen met een persoonlijke tag, pas of code

 

Moderne proximity lezers en high-end biometrische iris- en vingerafdrukscanners
Professionele installatie met een sterke nadruk op service en kwaliteit
24-uur per dag en 7 dagen per week telefonische service en ondersteuning
Speciale software om toegangssystemen en tags/pasjes te beheren

 


Een greep uit de toegangscontrolesystemen

V3 Proximity codepaneel

Het V3 proximity codepaneel is speciaal voor toegangsbeheersing van binnen of buitendeuren. Het paneel heeft een moderne look en kan bediend worden met een code en met een proximity tag of pas. Een zoemer bevestigd het openen van de deur. De blauw verlichte toetsen en de LED-indicatielampjes zorgen ervoor dat het paneel ook in het donker goed te bedienen is. 

V2 Proximity lezer

De V2 proximity lezer wordt gebruikt om binnen of buitendeuren te openen en is het broertje van het V3 codepaneel. Door een proximity tag of kaart vlak voor de lezer te houden wordt de deur geopend. De stevige behuizing maakt dat de lezer erg duurzaam is en geschikt is voor alle omgevingen, binnen en buiten. De lezer beschikt tevens over een deurbelknop.

Proximity lezer binnen

De proximity lezer voor binnen kan geplaatst worden op bijna alle type binnendeuren. Door een proximity tag of pas voor de lezer te houden wordt een deur geopend. Het LED-indicatielampje geeft aan of de werking correct is. De lezer is in verschillende formaten/kleuren beschikbaar en wordt geplaatst in combinatie met een elektromagnetisch slot.


Light proximity lezer binnen

De Light proximity lezer is de kleine variant van de Proximity lezer voor binnen en kan bedient worden met een tag of pas. Door het slanke design valt de lezer niet op en kan deze mooi worden weggewerkt. Het LED-indicatielampje geeft aan of de deur geopend kan worden of niet. 

Z5+ Vingerafdrukscanner

De Z5+ vingerafdrukscanner is een innovatief toegangscontrole systeem dat beschikt over een vingerscanner en een proximity kaartlezer. Het compacte en vandaalbestendige ontwerp maakt dat de scanner geschikt is voor plaatsing op uiteenlopende deurframes. De Z5+ beschikt over de laatste scantechnologie en is zodoende zeer betrouwbaar. De vingerafdrukscanner kan eenvoudig gekoppeld worden aan bestaande systemen om deze op te waarderen.  

Vision irisscanner

De Vision irisscanner is voorzien van een modieus en robuust ontwerp. Door het BioNano algoritme verzorgt het systeem de meest accurate, stabiele en snelle iris herkenning voor een hoog niveau van beveiliging en individuele identificatie. De Vision irisscanner is voor verschillende doeleinden inzetbaar en wordt vooral gebruikt in omgevingen die een hoge beveiligingsgraad vereisen


Proximity sleutel tags

Met een proximity sleutel tag kan, net als met een kaart, het toegangscontrole systeem bedient worden. Door de sleutel tag voor de lezer te houden, wordt een deur geopend. Iedere sleutel tag heeft een uniek ID waardoor inzichtelijk is wie en wanneer een deur heeft geopend. De sleutel tag is klein van formaat en past perfect aan een sleutelbos. 

Proximity kaarten

Met de proximity kaarten worden de proximity toegangssystemen bedient. Elke kaart heeft hiervoor een uniek ID. De kaarten hebben het formaat van een bankpas en kunnen zodoende eenvoudig in een portemonnee bewaard worden. Een proximity kaart kan op maat geprogrammeerd worden voor bepaalde deuren en met toegangsmogelijkheden op specifieke tijden.

Proximity multi deurslot

Het Proximity multi deurslot is een stijlvolle alles-in-één draadloze toegangscontrole oplossing met een robuust ontwerp. Het slot kan zowel met een sleutel als met een proximity tag of pas geopend worden. Het multi deurslot is in verschillende maten en versies beschikbaar voor binnen en buitendeuren.   


 Elektromagnetische sloten

De elektromagnetische sloten zijn de perfecte oplossing voor toepassingen met toegangscontrole systemen en nooddeuren. De sloten zijn vandalisme bestendig en beschikken over een (magnetische) houdkracht van 400 tot wel 1000 kilo. De sloten kunnen eenvoudig op of in een deur (kozijn) geplaatst worden en worden gekoppeld aan het toegangscontrolesysteem. 

Video intercom

Met een video intercom heeft u zicht op uw entrees en kunt u op afstand communiceren met een bezoeker. Via een hoogwaardige audio en video verbinding kunt u de bezoeker identificeren en eenvoudig toegang verlenen. Met een druk op het touchscreen van de intercommodule wordt de deur geopend. Het video intercomsysteem is beschikbaar voor kleine tot zeer grote bedrijfslocaties en eenvoudig te koppelen aan andere toegangscontrole systemen. 

Programmeren en beheer

Via uw computer en tablet kunt u het volledige toegangscontrolesysteem beheren. Zo kunt u de proximity tags en passen eenvoudig programmeren. Per pas of tag is instelbaar welke deuren geopend kunnen worden en wanneer. Door het toegangscontrolesysteem met internet te verbinden kunt u ook op afstand restricties instellen of personen autoriseren een deur te openen. 


Ik wil meer informatie. Bel mij!

Vul het formulier in en wij bellen u op. U krijgt gratis advies van een beveiligingsadviseur.

  • Bevestig dat je een mens bent en geen computer. De code is niet hoofdletter gevoelig.
  • * velden zijn verplicht.

Contact

Alltronics beveiliging B.V.
Hanespoordoorn 4
3068 ML Beveiligingsbedrijf Rotterdam

010 - 420 68 33

De zorgeloosheid van beveiliging