Nieuwsberichten

Wat zoekt u eigenlijk voor beveiliging?

Wat zoekt u eigenlijk?

U wilt uw bedrijfslocatie beveiligen, anders was u niet op onze website gekomen. Maar waar begint u? En wat heeft u nodig? Dat weet u eigenlijk niet precies. Laat ons u daarom helpen!

Lees meer
Alarmsysteem met App

Alarmsysteem met App

Een alarmsysteem met App geeft u de mogelijkheid om altijd en overal via uw smartphone het alarmsysteem te bedienen, uw gegevens te beheren en meldingen te ontvangen bij een alarmsituatie .

Lees meer
Wat zoekt u eigenlijk?

Wat zoekt u eigenlijk?

U wilt uw woonhuis beveiligen, anders was u niet op onze website gekomen. Maar waar begint u? En wat heeft u nodig? Dat weet u eigenlijk niet precies. Laat ons u daarom helpen!

Lees meer
ontwerp zelf uw alarmsysteem

Stel zelf uw alarmsysteem samen!

Door middel van het zesdelige stappenplan stelt u eenvoudig uw eigen Fullservice- Home Premium alarmsysteem samen voor uw woning. Na voltooiing van uw ontwerp krijgt u direct een prijs.

Lees meer
Cijfers woninginbraken

Cijfers woninginbraken bij u in de buurt

Het aantal woninginbraken in Nederland blijft ongelofelijk hoog en is een serieus probleem. Om deze vorm van "High impact crime" te bestrijden heeft de politie het aantal inbraken per postcodegebied in kaart gebracht via de website Misdaad in kaar...

Lees meer
Inbraken door social media

Gerichte inbraken door social media

Een inbreker bezoekt het liefst een woning waarvan hij weet dat er niemand aanwezig is. Vroeger werd hiervoor in de krant gekeken naar de overlijdensadvertenties. Heden ten dage maken veel inbrekers hiervoor succesvol gebruik van sociale media. ...

Lees meer
Gevaar in de wintermaanden

Toenemend aantal inbraken en meldingen in de wintermaanden

"Criminelen slaan vaker toe in de donkere wintermaanden", zo blijkt uit recente cijfers van Securitas en het dagblad Spits. Het aantal woninginbraken in 2014 is met 30% afgenomen ten opzichte van 2009. Een duidelijke piek is te zien in de donkere ...

Lees meer
Wat gebeurt er bij een inbraak?

Wat gebeurt er bij een inbraak?

In het filmpje wordt stapsgewijs uitgelegd welke processen er in gang worden gezet bij een inbraak. Er zijn drie belangrijke processen te onderscheiden.

Lees meer

Contact

Alltronics beveiliging B.V.
Hanespoordoorn 4
3068 ML Beveiligingsbedrijf Rotterdam

010 - 420 68 33

De zorgeloosheid van beveiliging