Alarmsysteem samenstellen voor uw woning

Eenvoudig stappenplan met toelichting

Door middel van het zesdelige stappenplan stelt u eenvoudig uw eigen Fullservice- Home Premium alarmsysteem samen voor uw woning. Dit aantrekkelijk geprijsde inbraakalarmsysteem behoort tot modernste van deze tijd en beschikt over een hoogwaardig kwaliteitskeurmerk. Klik op de onderstaande blauwe knop om uw ontwerp te starten. Het laden van de ontwerpmodule kan enkele seconden duren.

Alarmsysteem offerte

Na voltooiing van uw ontwerp krijgt u direct een prijs te zien en ontvangt u, eveneens direct, uw persoonlijke alarmsysteem offerte
per e-mail.

Contact offerte aanvragen 

Als u liever eerst contact heeft met één van onze adviseurs, dan kunt u contact met ons opnemen via 010 - 420 68 33 of een aanvraag indienen via het offerte aanvraagformulier.Overzicht pakketcomponenten alarmsysteem

Onderstaand vindt u een overzicht van de belangrijkste pakketcomponenten die inbegrepen kunnen worden in het Fullservice- Home premium alarmsysteem. Alle componenten beschikken over een premium kwaliteitskeurmerk en zijn NCP gecertificeerd waardoor u gegarandeerd bent van een betrouwbaar inbraakalarm voor uw woning.


ControlBox

De solide basis van het inbraakalarmsysteem bestaat uit een krachtige computergestuurde ControlBox die in een afgesloten ruimte geplaatst zal worden, zoals bijvoorbeeld uw meterkast. De ControlBox is het technologische hart van het alarmsysteem. Alle Smart© sensoren en overige componenten worden hier draad-loos of bedraad aan gekoppeld.

 

Basis Codebedienpaneel

Via het Basis codebedienpaneel kunt u het volledige inbraakalarm bedienen. De tekst op het blauwe LCD scherm is in grote letters die goed leesbaar zijn voor iedereen. Het paneel zal in de buurt van uw entreedeur geplaatst worden. Door middel van zelfbedachte codes kunt u het inbraakalarm eenvoudig, geheel of gedeeltelijk, in- en uitschakelen.


Luxe Codebedienpaneel

Het Luxe Codebedienpaneel beschikt over prettige softtouch toetsen, blauwe verlichting en een groot LCD scherm. Het paneel is beschikbaar in het wit en zwart. Het Luxe codebedienpaneel beschikt over dezelfde uitgebreide functionaliteiten als het Basis Codebedienpaneel. Het verschil zit hem in het strakke design, het formaat en het gebruikersgemak. 


Draadloos Codebedienpaneel

Het draadloze codebedienpaneel beschikt over prettige softtoetsen met blauwe verlichting en heeft een slank design. Het paneel is de draadloze variant van het Basis en Luxe codebedienpaneel en beschikt over dezelfde basis functionaliteiten. Het draadloze codebedienpaneel is ideaal om  bijvoorbeeld bij uw schuurdeur te plaatsen. 

Draadloze afstandbediening

Met de draadloze afstandbediening kunt u het inbraakalarm geheel of gedeeltelijk in- en uitschakelen.  Iedere afstandbediening heeft een unieke identiteit. Op die manier kunt u controleren wie de woning betreedt en verlaat. De afstandbediening beschikt tevens over een knop voor een noodoproep. Het formaat is vergelijkbaar met een autosleutel en hij past perfect aan uw sleutelbos. De afstandbediening kan ook erg praktisch zijn voor uw kinderen of familie.

Draadloze alarmsleutel

Met de draadloze alarmsleutel kunt u of kunnen uw kinderen of familie eenvoudig het inbraakalarm in- en uitschakelen. Hiervoor dient de sleutel langs het codebedienpaneel gehaald te worden. Iedere alarmsleutel heeft een unieke identiteit. Op die manier kunt u controleren wie de woning betreedt en verlaat. De alarmsleutel is klein en past uitstekend aan uw sleutelbos.


Smart© ruimtesensor

Een Smart© ruimtesensor wordt gebruikt om gehele ruimtes te beveiligen door onder andere infrarood signalen. Betreden van deze ruimtes zal direct een alarmering ten gevolge hebben. Als u huisdieren heeft, bieden wij u "huisdiervriendelijke" Smart© ruimtesensoren aan. 

Smart© deur/raamsensor

Een Smart© deur/raamsensor is een kleine magnetische sensor die strategisch geplaatst wordt op inbraakgevoelige ramen en/of deuren. Indien een raam of deur geopend wordt, terwijl het alarm ingeschakeld is, zal er direct een alarmsignaal verstuurd worden naar de controlBox die het alarm activeert.

Smart© rookmelder

De Smart© rookmelders communiceren draadloos met de Controlbox. De rookmelders zijn in serie geschakeld en waarschuwen gelijktijdig met een luid signaal zodat iedereen in huis snel weet waar de rook zich ontwikkelt. Bij een detectie ontvangt u een melding via de App en/of de melding wordt direct doorgestuurd naar de alarmcentrale.  


Smart© koolmonoxidemelder

Smart© koolmonoxidemelder waarschuwt u voor het gevaarlijke koolmonoxidegas. Koolmonoxide is een onzichtbaar en reukloos gas dat vrij komt bij een onvolledige verbranding. De  koolmonoxide-melders worden draadloos gekoppeld aan het inbraakalarm-systeem. De koolmonoxidemelders zijn altijd actief, ook als het alarm uitgeschakeld is.

Smart© floodsensor

Een Smart© floodsensor detecteert waterlekkage op de vloer. Waterlekkage ontstaat bijvoorbeeld door defecte apparaten en leidingen of lekkage van een dak. Wateroverlast kan vervelende gevolgen en hoge kosten veroorzaken. De floodsensor waarschuwt u via het inbraakalarmsysteem bij een detectie.

Smart© glasbreukmelder

Een Smart© glasbreukmelder detecteert of het glas in een raam of deur gebroken wordt. De inbreker wordt zodoende gedetecteerd voordat hij binnen is. Bij een detectie treedt het inbraakalarmsysteem direct in werking. Een glasbreukmelder is ideaal als aanvulling op het detectiesysteem.


Smart© HD verificatiecamera

Met de Smart© HD verificatie-camera voor binnen heeft u  haarscherp zicht op de situatie bij een alarmmelding. Er worden automatisch foto's gemaakt die u via een push melding op uw mobiel ontvangt. De camera wordt hiervoor gekoppeld aan de Alltronics cloud. Hierdoor kunt u bij een alarmmelding en op ieder gewenst moment live beelden met geluid bekijken via de App of via de webapplicatie. De beelden en foto's worden in de Cloud opgeslagen of op een SD-kaart die in de camera geplaatst kan worden.

Smart© HD verificatiecamera

De Smart© HD verificatiecamera voor buiten geeft u direct zicht op de situatie bij een alarmmelding. Er worden automatisch foto's gemaakt die u via een push up melding op uw mobiel ontvangt. De IR-Led's zorgen ervoor dat u naast overdag ook 's nachts uitstekend beeld heeft. De verificatiecamera wordt gekoppeld aan de Alltronics cloud. Hierdoor kunt u op ieder gewenst moment live beelden bekijken via de App of via de webapplicatie. De beelden en foto's worden in de Alltronics cloud opgeslagen.

Binnensirene

Het Premium pakket wordt standaard uitgerust met een binnensirene. Deze treedt direct in werking bij een inbraak (detectie). U kunt de binnensirene uitbreiden met een buiten flitslicht of vervangen door een binnensirene/flitslicht (combinatie)


Buitenflitslicht

Het buitenflitslicht wordt aan de gevel van uw woning geplaatst en zorgt voor een afschrikkend effect, trekt de aandacht van omwonenden en maakt het vinden van uw woning voor de politie eenvoudiger. Het buitenflitslicht wordt altijd in combinatie met een binnensirene geplaatst.

Binnensirene/flitslicht (combi)

Een binnensirene/flitslicht (combinatie) wordt in uw woning geplaatst en produceert een luid alarm in combinatie met een flitslicht om de inbreker af te schrikken. De sirene waarschuwt met een signaal van 105 decibel.

Alltronics Alarm App

Via de Alltronics App kunt u via uw smartphone de status en de logboeken van uw alarmsysteem bekijken en kunt u op afstand het systeem in- en uitschakelen. Tevens ontvangt u een push up bericht bij een alarmmelding en kunt u bijvoorbeeld zien wanneer de kinderen zijn thuisgekomen. Met de Alltronics App kunt u uw inbraakalarm op eenvoudige wijze beheren, waar u ook bent. *


Draadloze overval/hulpknop

Met de draadloze paniek/ overval/hulpknop kunt u met één druk op de knop hulp inschakelen en/of alarm slaan. De knop kunt u bij de hand houden of ergens plaatsen zoals bijvoorbeeld bij de voordeur, in de badkamer of de slaapkamer. De draadloze overvalknop is klein van formaat en past ook uitstekend aan uw sleutelbos.

Back-up accu

Het Premium en Excellent pakket wordt standaard uitgerust met een back-up accu om het inbraakalarm in werking te houden als de netspanning wegvalt. Het afsnijden van de stroomtoevoer is een veel gebruikte inbraaktruc om het inbraakalarm te saboteren. Met een back-up accu wordt dit verhinderd.  

UPS No-breaksysteem

Het inbraakalarm kan worden aangesloten op uw router om via internet de alarmsignalen door te sturen naar onze alarmcentrale/ cloud/mobiele telefoon. Indien er een stroomstoring plaatsvindt, valt de router uit en kan het inbraakalarm geen signalen meer versturen. Immers de router werkt niet meer. In zo'n geval schakelt het UPS No-Break systeem zich automatisch in om de router in werking te houden. 


Alltronics raamstickers

Bij het Premium en Excellent pakket krijgt u duurzame Alltronics raamstickers. Deze stickers kunt u op ramen of deuren plakken om kenbaar te maken dat uw woning elektronisch beveiligd is. De stickers hebben tevens een afschrikeffect.

Alltronics Alarm App (*extra toelichting)

Bent u al van huis maar weet u niet zeker of het alarmsysteem is ingeschakeld? Geen probleem, via de Alltronics Alarm App kunt u de status van uw systeem direct bekijken. Onderstaand ziet u een aantal voorbeeldafbeeldingen van de App. Door de overzichtelijke menustructuur en de grote letters is de App eenvoudig in gebruik voor jong en oud. De App is beschikbaar voor IOS en Android.

Contact

Alltronics beveiliging B.V.
Hanespoordoorn 4
3068 ML Beveiligingsbedrijf Rotterdam

010 - 420 68 33
Alarmsysteem met App

Alarmsysteem met App

Een alarmsysteem met App geeft u de mogelijkheid om altijd en overal via uw smartphone het alarmsysteem te bedienen, uw gegevens te beheren en meldingen te ontvangen bij een alarmsituatie .

Lees meer

De zorgeloosheid van beveiliging