Voorbeeldsituatie medicatie vergeten

Situatie

Mevrouw De Wit moet vanwege haar diabetes drie maal per dag medicatie nemen. Dit moet voor 11 uur 's ochtends, 15.00 uur 's middags en voor 19.00 uur 's avonds. Haar medicatie voor heel de week bewaart ze goed geordend in een pillendoos. Als ze de doos opent om haar medicatie te pakken wordt dit geregistreerd door de mini pillendoossensor. Mocht ze het een keer vergeten, dan zal het SmarterCare pillendoosalarm haar helpen herinneren. Dit was afgelopen woensdag voor het eerst het geval.

Het pillendoosalarm

Wegens het onverwachte bezoek van haar kleinzoon was ze erg afgeleid. Ze was zo druk bezig dat ze niet aan haar middagmedicatie van 15.00 uur dacht. Om 15.30 uur, een half uur na de ingestelde tijd, werd ze gelukkig geholpen door het pillendoosalarm. Omdat de pillendoos nog steeds niet was geopend trad het SmarterCare systeem in werking.

Ze werd direct op haar huistelefoon gebeld. Hier kreeg ze een digitale spraakboodschap te horen met de mededeling dat ze haar middagmedicatie was vergeten. Dit bleek inderdaad te kloppen en ze was zodoende erg blij dat het pillendoosalarm haar het hielp te herinneren. Indien ze de telefoon niet beantwoord zou hebben dan zou automatisch haar dochter Merel gebeld zijn. Mevrouw De Wit vindt dit een geruststellende gedachte en ze is blij dat het SmarterCare pillendoosalarm haar op een prettige manier ondersteunt wanneer het nodig is.

Klik op de onderstaande knoppen om naar een voorbeeldsituatie te gaan.

Contact

Alltronics beveiliging B.V.
Hanespoordoorn 4
3068 ML Beveiligingsbedrijf Rotterdam

010 - 420 68 33

De zorgeloosheid van beveiliging