Bouwkundige beveiliging

Een goede bouwkundige beveiliging zorgt er voor dat uw woning minder aantrekkelijk wordt voor de gelegenheidsinbreker. 90% van de inbraken wordt namelijk gepleegd door gelegenheidsinbrekers.

Goed hang- en sluitwerk is belangrijk

Bouwkundige beveiliging bestaat uit het aanbrengen van goed hang- en sluitwerk in combinatie met de juiste verlichting. Belangrijk daarbij is dat de 'zwakke' plekken van uw woning goed beveiligd worden. Deze zwakke plekken zijn vooral buitendeuren, ramen, lichtkoepels en dakramen. Het betreft niet alleen ramen en deuren op de begane grond, maar ook bereikbare ramen en deuren op de eerste of tweede verdieping.

Gelegenheidsinbreker

De gelegenheidsinbreker is namelijk zeer inventief in het vinden van een mogelijkheid etages te bereiken. U moet dan denken aan schuttingen, regenpijpen, zonneschermen of zelfs trappen die in de buurt staan.

Een goede bouwkundige beveiliging is belangrijk bij het beveiligen van uw woning. Alltronics Bouwkunde controleert en adviseert over het hang- en sluitwerk van uw woning, waarbij deze worden getoetst aan de geldende richtlijnen en/of voorschriften.

Contact

Alltronics beveiliging B.V.
Hanespoordoorn 4
3068 ML Beveiligingsbedrijf Rotterdam

010 - 420 68 33
Stel zelf uw alarmsysteem samen!

Stel zelf uw alarmsysteem samen!

Door middel van het zesdelige stappenplan stelt u eenvoudig uw eigen Fullservice- Home Premium alarmsysteem samen voor uw woning. Na voltooiing van uw ontwerp krijgt u direct een prijs.

Lees meer

De zorgeloosheid van beveiliging