Fullservice- Home Excellent pakket - inclusief installatie


Door het Premium pakket uit te breiden met extra comfortonderdelen creëert u uw eigen Excellent pakket voor de beveiliging van uw woonhuis. De comfortonderdelen zijn gericht op het verhogen van het beveiligingsniveau of het gebruikersgemak. Zo kunt u draadloze brand- of koolmonoxide melders toevoegen om een uiterst effectieve combinatie van inbraak- en brandbeveiliging te creëren. Of door gebruik te maken van de Cloudmodule kunt u via uw smartphone het alarmsysteem bedienen en bent u altijd op de hoogte van wat er thuis gebeurt. Handig om bijvoorbeeld te zien of uw kinderen thuis zijn gekomen uit school. 

"Met het Excellent pakket kunt u uw woning met een gerust hart achterlaten." 


Meer dan alleen een inbraakalarmsysteem

Onze beveiligingsadviseur verteld u graag alle mogelijkheden om een totaalsysteem voor uw woonhuis samen te stellen. Door gebruik te maken van verschillende soorten Smart© sensoren, camera's, draadloze afstandsbedieningen, draadloze alarmsleutels, de Cloudmodule of  koppelingen met verlichting, domotica of onze alarmcentrale biedt het Excellent pakket u meer dan alleen een inbraakalarmsysteem. Omdat het inbraakalarm- systeem modulair is opgebouwd is het mogelijk deze in de toekomst eenvoudig uit te breiden met nieuwe modules. 


Hoe schaf ik het Excellent pakket aan?

Neem voor de aanschaf van het Excellent pakket contact met ons op. Wij zullen vervolgens een vrijblijvende afspraak met u inplannen om uw woonhuis te bezichtigen en uw wensen te bespreken. Op basis hiervan ontvangt u een vrijblijvende offerte op maat. Na akkoord komt een beveiligingsmonteur het alarmsysteem bij u installeren. 

Gespreide betaling

Wij bieden u de mogelijkheid het investeringsbedrag in termijnen te voldoen als u dat beter schikt. Aan het gespreid betalen zijn geen extra kosten verbonden. De voorwaarden van Alltronics betaalgemak vindt u terug in een eventuele offerte.
Bekijk de belangrijkste componenten waaruit het Excellent pakket kan worden opgebouwd.
 

Naar pakketcomponenten


Ik wil meer informatie. Bel mij!

Vul het formulier in en wij bellen u op. U krijgt gratis advies van een beveiligingsadviseur.

  • * velden zijn verplicht.

Contact

Alltronics beveiliging B.V.
Hanespoordoorn 4
3068 ML Beveiligingsbedrijf Rotterdam

010 - 420 68 33
Stel zelf uw alarmsysteem samen!

Stel zelf uw alarmsysteem samen!

Door middel van het zesdelige stappenplan stelt u eenvoudig uw eigen Fullservice- Home Premium alarmsysteem samen voor uw woning. Na voltooiing van uw ontwerp krijgt u direct een prijs.

Lees meer

De zorgeloosheid van beveiliging