Inbraakcijfers in uw buurt

Aantal woninginbraken blijft hoog

Het aantal woninginbraken in Nederland blijft ongelofelijk hoog en is een serieus probleem. Om deze vorm van "High impact crime" te bestrijden heeft de politie het aantal inbraken per postcodegebied in kaart gebracht via de website Misdaad in kaart. Deze vorm van "crimemapping", die erg succesvol is in Amerika, heeft als doel om bewustwording te creëren van de risico's en aan te zetten tot voorzorgsmaatregelen. Burgers kunnen via de website (www.politie.nl/mijn-buurt/misdaad-in-kaart) niet alleen de inbraakcijfers inzien maar ook lokaal politie nieuws en wie de des betreffende wijkagent is.

Hoe kunt u de inbraakcijfers bekijken?

Om de inbraakcijfers voor uw buurt te bekijken vult u uw postcode in waarna u een kaart te zien krijgt. Deze interactieve kaart toont alle inbraken en pogingen tot inbraak van de afgelopen 3 maanden. Door in te zoomen kunt u precies zien welk delict op welke datum is gepleegd. De kaart wordt constant bijgewerkt en nieuwe inbraken zijn binnen 24 uur na aangifte verwerkt. Om de privacy van getroffen adressen te waarborgen is een huisadres nooit exact te herleiden.

De risico's en gevolgen van een woninginbraak

De gevolgen van een woninginbraak zijn vaak vele malen erger dan u denkt. Naast de materiële schade heeft de immateriële schade vaak nog de meeste impact. Een veel gehoorde gedachte is; het zal mij niet overkomen, ik heb goede sloten, inbraakstrips en een hond. De inbraakcijfers liegen er echter niet om. Zo wordt er iedere 8 minuten ergens in Nederland ingebroken. Daarnaast worden inbrekers steeds inventiever en monitoren een straat soms weken lang voordat er over gegaan wordt tot actie. Het kan dus ook U overkomen.

Wat kunt u doen?

Ons advies is simpel; "voorkomen is beter dan genezen". Kies voor een betrouwbaar inbraakalarm in uw woning en voorkom dat u zelf slachtoffer wordt van een woninginbraak.


Ik wil meer informatie. Bel mij!

Vul het formulier in en wij bellen u op. U krijgt gratis advies van een beveiligingsadviseur.

  • * velden zijn verplicht.

Contact

Alltronics beveiliging B.V.
Hanespoordoorn 4
3068 ML Beveiligingsbedrijf Rotterdam

010 - 420 68 33
Stel zelf uw alarmsysteem samen!

Stel zelf uw alarmsysteem samen!

Door middel van het zesdelige stappenplan stelt u eenvoudig uw eigen Fullservice- Home Premium alarmsysteem samen voor uw woning. Na voltooiing van uw ontwerp krijgt u direct een prijs.

Lees meer
Alarmsysteem met App

Alarmsysteem met App

Een alarmsysteem met App geeft u de mogelijkheid om altijd en overal via uw smartphone het alarmsysteem te bedienen, uw gegevens te beheren en meldingen te ontvangen bij een alarmsituatie .

Lees meer

De zorgeloosheid van beveiliging