Fullservice- Home Premium pakket - inclusief installatie


Met het Premium pakket heeft u een modern en uiterst betrouwbaar alarmsysteem voor de beveiliging van uw woonhuis. Het Premium pakket wordt geheel op maat voor u samengesteld op basis van de te beveiligen situatie en uw persoonlijke wensen. In het pakket bevinden zich alle onderdelen die benodigd zijn voor een optimale beveiliging. Het pakket kan draadloos of bedraad geplaatst worden. Door gebruik te maken van alle hedendaagse beveiligingstechnieken garandeert het systeem u een betrouwbare en snelle detectie met een ruime keuze aan bediening. 

 "Met het Premium pakket kunt u uw woning met een gerust hart achterlaten."  


Verschil Premium en Excellent pakket

Het Premium pakket omvat de beveiliging voor uw woning zonder extra's. Wilt u het comfort verhogen, dan kiest u voor het Excellent pakket. Net als bij het samenstellen van een auto kunt u het alarmsysteem uitbreiden met extra onderdelen om het veiligheidsniveau of het gebruikersgemak te verhogen. Zo kunt u bijvoorbeeld uw alarmsysteem in- en uitschakelen met uw smartphone of hierop automatisch beelden ontvangen om direct zicht te hebben op de situatie. De mogelijkheden zijn eindeloos.


Hoe schaf ik het Premium pakket aan? 

Neem voor de aanschaf van het Premium pakket contact met ons op. Wij zullen vervolgens een vrijblijvende afspraak met u inplannen om uw woonhuis te bezichtigen en uw wensen te bespreken. Op basis hiervan ontvangt u een offerte op maat. Na akkoord komt een beveiligingsmonteur het alarmsysteem bij u installeren. U krijgt bij de installatie tevens een uitgebreide uitleg over de werking en bediening van het alarmsysteem.

Gespreide betaling

"Er is bij u ingebroken en u wilt snel een alarmsysteem laten plaatsen. Maar financieel komt het nu eigenlijk niet goed uit."

Dat is bij ons geen probleem. Wij bieden u de mogelijkheid het investeringsbedrag in termijnen te voldoen. Aan het gespreid betalen zijn geen extra kosten verbonden. De voorwaarden van Alltronics betaalgemak vindt u terug in een eventuele offerte.


Bekijk de belangrijkste componenten waaruit het Premium pakket kan worden opgebouwd.
 

Naar pakketcomponenten


Ik wil meer informatie. Bel mij!

Vul het formulier in en wij bellen u op. U krijgt gratis advies van een beveiligingsadviseur.

  • Bevestig dat je een mens bent en geen computer. De code is niet hoofdletter gevoelig.
  • * velden zijn verplicht.

Contact

Alltronics beveiliging B.V.
Hanespoordoorn 4
3068 ML Beveiligingsbedrijf Rotterdam

010 - 420 68 33
Stel zelf uw alarmsysteem samen!

Stel zelf uw alarmsysteem samen!

Door middel van het zesdelige stappenplan stelt u eenvoudig uw eigen Fullservice- Home Premium alarmsysteem samen voor uw woning. Na voltooiing van uw ontwerp krijgt u direct een prijs.

Lees meer

De zorgeloosheid van beveiliging