De voordelen van het Fullservice- Home Premium systeem

Met het Fullservice- Home premium systeem heeft u een aantrekkelijk geprijsd hoogwaardig inbraakalarm dat speciaal ontwikkeld is voor woningen. Het systeem biedt u veel voordelen waarvan wij de 5 belangrijkste voor u toegelicht hebben.

1. Beveiliging tegen sabotage

Speciale beveiliging tegen sabotage is bij ons standaard. Als de apparatuur opengemaakt wordt of als er ongebruikelijke handelingen met de bedrading worden verricht zal het systeem automatisch in werking treden. Het systeem zal tevens uitgerust worden met een noodstroomvoorziening. Als de netspanning wegvalt, zal er automatisch overgeschakeld worden op deze voorziening om het systeem in werking te houden. Uw woning is hierdoor nog veiliger.

2. Premium kwaliteit onderdelen

Alle onderdelen van het systeem beschikken over een Premium kwaliteitskeurmerk. Als één van de ongeveer 250 Borg gecertificeerde beveiligingsbedrijven zijn wij verplicht deze kwaliteit aan u te leveren.Wij vergelijken het systeem met een Volvo onder de auto's vanwege de duurzaamheid en kwaliteit van de materialen.

3. Functionaliteiten

Het systeem beschikt over eindeloos veel functionaliteiten en instellingen om het gebruikersgemak en comfort te verhogen. Onze projecteringsdeskundige kan u precies vertellen wat voor uw situatie en leefgewoontes interessant is. Wij verzorgen de complete configuratie voor u nadat het systeem geplaatst is.

4. Systeem op maat voor een aantrekkelijke prijs

U krijgt geen vast pakket maar een uniek, op maat ontworpen, systeem tegen een aantrekkelijke prijs. U betaalt dus niet te veel of te weinig. De unieke, voor woningen ontwikkelde, Smart sensoren zijn geheel alleenstaand aan elkaar te koppelen. Het uitbreiden of aanpassen van het systeem is hierdoor geen enkel probleem en kan zonder onverwachte kosten. 

5. I-Service

Wij hebben een unieke technische infrastructuur waarmee wij u op afstand kunnen helpen. Zo kunnen wij codes toevoegen of wijzigen, storingen verhelpen of noodvoorzieningen maken. Deze service zorgt voor extra snelle hulp en u hoeft niet te wachten tot er iemand bij u langs komt! Wij staan 24/7 en 7 dagen per week voor u klaar.
 

Contact

Alltronics beveiliging B.V.
Hanespoordoorn 4
3068 ML Beveiligingsbedrijf Rotterdam

010 - 420 68 33
Stel zelf uw alarmsysteem samen!

Stel zelf uw alarmsysteem samen!

Door middel van het zesdelige stappenplan stelt u eenvoudig uw eigen Fullservice- Home Premium alarmsysteem samen voor uw woning. Na voltooiing van uw ontwerp krijgt u direct een prijs.

Lees meer
Alarmsysteem met App

Alarmsysteem met App

Een alarmsysteem met App geeft u de mogelijkheid om altijd en overal via uw smartphone het alarmsysteem te bedienen, uw gegevens te beheren en meldingen te ontvangen bij een alarmsituatie .

Lees meer

De zorgeloosheid van beveiliging