Ontwerp, installatie en kosten

Maatwerk in ontwerp

Ieder huis is anders en ieder persoon heeft andere leefgewoontes. Wij bieden juist daarom geen kant en klaar pakket aan maar ontwerpen het seniorenalarm op maat. Onze woningexpert zal bij u of u naaste langskomen om de woning te bekijken en uw leefgewoontes met u door te nemen. Op basis hiervan wordt het seniorenalarm tot in detail nauwkeurig voor u ontworpen. Dit bezoek is geheel vrijblijvend net als de offerte die u vervolgens van ons ontvangt. Naast het seniorenalarm kunnen onze woningexperts u adviseren over additionele aanpassingen aan de woning. Hiervoor is een extra opleiding genoten tot comfortinstallateur.

Installatie

Onze installatiemonteur komt het SmarterCare seniorenalarm bij u plaatsen op een vooraf afgesproken datum en tijd. Alle onderdelen worden draadloos met elkaar verbonden waardoor u geen onnodige hoeveelheid kabels door de woning hebt lopen. Wij bieden u graag zekerheid dat er een betrouwbaar persoon bij u langs komt. U krijgt daarom van te voren een email met de naam en een foto van de installatiemonteur. Indien u geen e-mailadres heeft ontvangt u de informatie per post. Verder zijn onze installatiemonteurs:

  • uitgebreid gediplomeerd 
  • in het bezit van een verklaring van goed gedrag
  • nette en gestructureerde werkers

Kosten

Voor het plaatsten van het SmarterCare seniorenalarm betaalt u een eenmalig bedrag. Het bedrag is afhankelijk van het aantal minisensoren dat nodig is voor uw type woning. Voor het actief houden van het seniorenalarm betaalt u vervolgens een klein maandbedrag. Dit is inclusief uitgebreide service en ondersteuning.

Afweging

Het kan zijn dat u de afweging maakt tussen het inschakelen van extra thuiszorg of de stap nemen tot begeleid wonen. Dit is vaak een moeilijke beslissing omdat u graag zelfstandig wilt blijven wonen en de kosten van begeleid wonen vaak hoog zijn. Het SmarterCare seniorenalarm kan daarom de perfecte oplossing voor u zijn. U kunt namelijk vertrouwd en veilig zelfstandig blijven wonen en u bent daarnaast aanzienlijk voordeliger uit.

Ik wil meer informatie. Bel mij!

Vul het formulier in en wij bellen u op. U krijgt gratis advies van een beveiligingsadviseur.

  • * velden zijn verplicht.

Contact

Alltronics beveiliging B.V.
Hanespoordoorn 4
3068 ML Beveiligingsbedrijf Rotterdam

010 - 420 68 33

De zorgeloosheid van beveiliging