Langer thuis wonen met SmarterCare

U woont zelfstandig, maar u voelt zich niet altijd meer zeker en veilig. Dit kan zijn doordat u een respectabele leeftijd heeft bereikt, minder mobiel bent of door een verminderde gezondheid. Verhuizen wilt u liever niet. Want juist de vertrouwde omgeving van uw eigen huis doet u goed. Echter het risico dat er geen hulp komt, juist wanneer u dat nodig heeft, maakt u onzeker. Het SmarterCare seniorenalarm is dan een goede oplossing voor u. Het SmarterCare systeem ondersteund u in langer thuis wonen.

Automatische hulpinschakeling

Het SmarterCare systeem maakt gebruik van intelligente minisensoren die detecteren wanneer er hulp nodig is. Als u bijvoorbeeld bent gevallen in de badkamer, ziek op bed ligt of uw medicatie bent vergeten dan staat het systeem voor u klaar en schakelt automatisch hulp in. Hier hoeft u geen menselijke handeling voor verricht te worden, noch iets voor bij u te dragen. Het SmarterCare systeem kan zodoende levensreddend zijn als u geen noodknop bij de hand heeft of buiten bewustzijn bent. Wie er als hulp ingeschakeld wordt, zal vooraf vastgelegd worden in een persoonlijk waarschuwingsplan. Het aansluiten op een zorgcentrale voor professionele hulp behoort tot de mogelijkheden.

Langer thuis wonen met Smartercare

Met het SmarterCare systeem kunt u langer thuis wonen. U behoudt uw zelfstandigheid, terwijl u 24 uur per dag kan rekenen op de inschakeling van derden mocht het nodig zijn. Een geruststellend gevoel, voor uzelf en voor uw naasten.

Voordelen SmarterCare:

  • Geen bediening nodig / niets indrukken
  • Vertrouwd en veilig langer thuis wonen
  • U wordt niet constant bekeken of gecontroleerd
  • Levensreddend
  • Uitbreidbaar met meer slimme oplossingen
  • Rust voor uw directe familie en zorgdragende

Systeem uitbreiden

Om de zekerheid en het leefcomfort te verhogen is het SmarterCare systeem eenvoudig uit te breiden met slimme SmarterHome oplossingen zoals draadloze brandmelders, automatische verlichting, een pillendoosalarm en nog vele andere zaken. Deze oplossingen worden draadloos gekoppeld aan de SmarterCare centrale waardoor u een compleet maatsysteem krijgt voor uw woning. Ook voor kleine technische klusjes in huis, zoals het ophangen van een lamp of het installeren van uw nieuwe TV kunt u bij ons terecht. Deze service ondersteund u in het langer thuis wonen. Het SmarterCare techniekteam staat voor u klaar!

Contact SmarterCare 

Interesse? Wij bellen u graag terug wanneer het u schikt! Laat hiervoor uw gegevens achter via het onderstaande formulier. Wij zijn in de gelegenheid contact met u op te nemen van Maandag t/m Vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur. Voor direct contact kunt gebruik maken van de volgende contactgegevens:

T: 010 - 420 68 33 E: verkoop@smartercare.nl


Neem contact met mij op

  • * velden zijn verplicht.

Contact

Alltronics beveiliging B.V.
Hanespoordoorn 4
3068 ML Beveiligingsbedrijf Rotterdam

010 - 420 68 33

De zorgeloosheid van beveiliging