SmarterHome oplossingen

Om het leefcomfort en de veiligheid van uw woning te verhogen bieden wij u de verschillende SmarterHome oplossingen aan. De meeste oplossingen kunnen draadloos aan het SmarterCare seniorenalarm gekoppeld worden waardoor u een compleet maatsysteem krijgt.

Draadloze noodknop

Met de draadloze noodknop kunt u met één druk op de knop uw vooraf opgegeven waarschuwingscontacten inschakelen. De draadloze noodknop kunt u als polsband, halsketting of met een clip aan uw kleding dragen. De knop kan tegen een stootje en is waterdicht.

Vaste noodknop / nood trekkoord

De meeste ongevallen in huis gebeuren in de badkamer en in de slaapkamer. Met een vaste noodknop heeft u hulp binnen handbereik mocht er iets gebeuren.

Deurspion / spraak video verbinding

Met de digitale deurspion heeft u direct beeld van degene die voor uw deur staat. Met de spraak video verbinding kunt u met diegene communiceren. Zo staat u nooit meer voor verrassingen en kunt u zelf besluiten of u de deur open wilt doen. 

Handgrepen

Stevige handgrepen kunnen u ondersteunen in huis. Wij bieden u verschillende type handgrepen aan die wij bijvoorbeeld in de badkamer of het toilet kunnen plaatsen.

Brandmelders

Neem geen risico en zorg ervoor dat u gealarmeerd wordt als er brand is. Onze betrouwbare brandmelders slaan direct alarm bij de detectie van rookdeeltjes. Wij adviseren u graag verder in het aantal en het type brandmelder dat benodigd is voor uw huis.

Koolmonoxidemelders

Het gasfornuis aan laten staan of last van een gaslek? Met koolmonoxidemelders wordt u altijd op tijd gewaarschuwd zodat u het gas uit kan draaien of de woning kan verlaten. Wanneer de koolmonoxidemelders gas detecteren, wordt er direct een luid alarm door de woning ten gehore gebracht.

Trap alarm

Met het trapval alarm verzekert u zich van de inschakeling van hulp als u van de trap valt. De trapval sensoren detecteren dat u bent gevallen en schakelen direct uw waarschuwingscontacten in.

Automatische verlichting

Als u uit bed stapt of thuis komt in het donker, dan kan het soms zoeken zijn naar het lichtknopje. Dit kan vervelende situaties opleveren en daar bieden wij u een oplossing voor. Door slimme bewegingssensoren naast uw bed en in de hal te plaatsen, zal het licht automatisch aanspringen als u uit bed stapt of uw woning binnen loopt.

Contact

Alltronics beveiliging B.V.
Hanespoordoorn 4
3068 ML Beveiligingsbedrijf Rotterdam

010 - 420 68 33

De zorgeloosheid van beveiliging